Hou je van film? Hou je van een regelmatig avondje uit naar de bioscoop? Wil je graag alles weten over de komende releases, evenementen en belangrijke filmmakers ? Dan is Club ZED iets voor jou. Leden van Club ZED krijgen niet alleen maandelijks het vernieuwde ZED magazine thuis toegestuurd, maar krijgen ook iedere maand een duoticket voor een film naar keuze. Bovendien krijg je als clublid alle bijkomende tickets aan kortingstarief.

Prijs: €18 per maand* of €100 per half jaar** (= 8% korting)

De voordelen:

  • Maandelijks het ZED magazine in je brievenbus
  • Maandelijks 2 tickets voor een film naar keuze uit deze maandprogrammatie
  • Een Club ZED-kortingskaart die je recht geeft op het kortingstarief (8 euro ipv 9.5 euro) voor alle bijkomende tickets

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Kies voor een maandelijkse of  halfjaarlijkse betaling via onze beveiligde betalingssite.
  • Geef daar je naam, adresgegevens in en je betaalmethode.
  • Lidmaatschap van Club ZED kan ten alle tijde opgezegd worden.
  • Leden ontvangen naast het ZED Magazine maandelijks 2 unieke ticket-codes. Deze codes kunnen gebruikt worden om vervolgens 2 tickets voor een voorstelling naar keuze aan te kopen via de website van Cinema ZED of aan de ticketbalie van ZED. Let op: de aangeleverde tickets zijn geldig voor alle voorstellingen van de bijhorende maandprogrammatie, nadien niet meer.
  • Je abonnenementsgeld wordt iedere 25ste van de maand betaald en geldt voor de eerstvolgende programmatiemaand. Een "programmatiemaand" start steeds op een woensdag, omvat 4 of 5 speelweken en valt min of meer samen met de reeële maanden. (klik hier voor een overzicht van de startdata van de ZED-programmatiemaanden).
    Bij een nieuwe aanmelding wordt er een bedrag van 0.01€ afgehaald om je betaalmethode te valideren.

 

Word lid van CLUB ZED!
(18€ / maand*)
Word lid van CLUB ZED!
(100€ / half jaar** (-8%) )

 

* : 1 maand =1 programmatiemaand (die licht afwijkt van een kalendermaand, voor een overzicht van de programmatiemaanden, klik hier.
** : half jaar = 6 programmatiemaanden (die licht afwijken van de kalendermaanden, voor een overzicht van de programmatiemaanden, klik hier.