Op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk? Cinema ZED en gelieerde Leuvense filmprojecten DOCVILLE, Kortfilmfestival Leuven en Dalton Distribution presenteren een aantal mooie aanbiedingen voor filmliefhebbers!

  Een Cinema ZED cadeaubon kost 8,5 euro/stuk en kan omgeruild worden voor een filmticket naar keuze. U kan ook een ZESxZED-kaart aankopen. Deze kost 42 euro en geeft recht op 6 tickets voor voorstellingen naar keuze.

Koop een cadeaubon online
Koop een ZESxZED-kaart online

U kan deze kaarten ook aankopen aan de ticketbalie van Cinema ZED. De feestelijke verpakking krijgt u er bij. Openingsuren van de balies van ZED-Vesalius en ZED-STUk vindt u onder "Praktisch".

 
  In de online dvd winkel Daltonshop kan je terecht voor een breed aanbod documentaires, kinderfilms en kortfilmcompilaties.

Ontdek het hele aanbod en profieer van de eindejaarsaanbiedingen: dvd's vanaf 6 euro!

Snel naar www.daltonshop.be

 
  Dalton.be is nog best te omschrijven als een kleine lokale Netflix: abonees kunnen altijd en overal (online, op je smart-tv, pc, laptop of tablet) terecht voor het beste van DOCVILLE, Kortfilmfestival, Jeugdfilmfestival en Mooov: ruim 200 documentaire films, kortfilms, kinderfilms en zelfs een portie wereldcinema. Haal een filmfestival in huis!

Dalton biedt cadeaubonbnen aan die 6 maanden (25 euro) of 1 jaar lang (50 euro) toegang bieden.

Snel naar www.dalton.be