Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

John Callahan bruist van levenslust, heeft een talent voor politiek incorrecte humor en een drankprobleem. Na een wilde feestnacht belandt hij voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Vanuit een schijnbaar uitzichtloze situatie maakt John een vriend voor het leven binnen een excentrieke AA-groep. Gewapend met een stevige dosis sarcastische humor en snijdende eerlijkheid verwerft John nationale faam met zijn cartoons.

Commentaar

20 jaar geleden contacteerde Robin Williams regisseur Gus Van Sant (Good Will Hunting, Milk) met het idee om cartoonist John Callahan te vertolken. Uiteindelijk werd het niet een rol voor de legendarische, zachtaardige komiek, maar wel voor super-chameleon Joaquin Phoenix. Naast meer klassieke komische acteurs als Jonah Hill en Jack Black zorgt de intensiteit van Phoenix voor het groezelige, tactloze en brutale  sfeertje dat zo typerend was in Callahans cartoons. Een aangrijpend, vaak grappig drama over de gevolgen van een destructieve levenswijze én over de kracht van levensvreugde.

Pers

'Opnieuw een schot in de roos, met een opvallend lichtvoetige Joaquin Phoenix als het alcoholverslaafde hoofdpersonage.' - De Morgen 

"Een tedere en deugddoende grappige biopic om cheers tegen te zeggen" - Knack Focus

"Een fijngevoelige komedie" - Elle

"Een heildronk op de vertolkingen" - Humo 

Categorie film
Fictiefilm
Leeftijd
1
Jaar
2018
Duur
01:53
Land
Verenigde Staten
Filmregisseur
Gus Van Sant
Cast
Joaquin Phoenix, Jonah Hill, Jack Black, Rooney Mara
Dialogen
Engels
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
{array[0]}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4} Uitverkocht
Vesalius
STUK
Auditorium