THE RETURN OF THE FILMQUIZ: THE QUIZMASTER STRIKES BACK

Zelden zijn sequels beter dan het originele. En toch wagen we ons aan een nieuwe filmquiz op vrijdag 30 april om 20u30. Het concept en de quizmaster blijven dezelfde. Deelnemen aan de quiz is volledig gratis, maar je moet je wel inschrijven. Klik HIER voor meer info.


ZED VANUIT JE ZETEL

Helaas kunnen we jullie tijdelijk niet in onze zaal ontvangen, maar we brengen Cinema ZED wel tot bij je thuis! ZED vanuit je zetel is een online platform, gehost op Dalton.be. Je kan er voor de duur van de lockdown terecht voor een mooi ZED-aanbod gloednieuwe speelfilms, documentaires en kinderfilms. Het aanbod zal dag na dag groeien. Neem geregeld eens een kijkje! Na aankoop van een virtueel ticket, kan je een film 48 uur lang bekijken.


Recente Release

DE VOGELWACHTER

Al bijna een halve eeuw leeft de vogelwachter helemaal alleen op een verder onbewoond eiland voor de kust van Engeland. Hij is er perfect gelukkig met enkel de zee, de wind en de vogels als zijn levensgenoten. In opdracht van een ecologisch onderzoekscentrum telt hij er de migrerende vogels. Tot op een dag beslist wordt dat zijn post wordt opgeheven. De vogelwachter weigert echter te gaan en trekt op geheel eigen wijze ten strijde. Bekijk De vogelwachter 
(meer)

Filmanjaro

ELLE BELLA BINGO

Ella en Henry zijn allerbeste vrienden, ze doen echt alles samen. Tot Henry een nieuwe vriend leert kennen, de erg coole Johny. Ella is een beetje jaloers en dat gevoel wordt alleen maar erger wanneer Johny ook nog eens een prachtige cross fiets aan Henry cadeau geeft. Ella zet Henry voor een keuze: hij moet kiezen voor haar of voor Johny. Maar Henry wil helemaal niet kiezen. Bekijk Ella Bella Bingo 
(meer)

Recente Release

HOST

In 2020 begon de coronacrisis en hield de pandemie iedereen binnenshuis. Haley en haar vrienden vervelen zich in quarantaine en huren een medium in om een seance te houden via Zoom. Een gezellig avondje draait al snel uit op een complete nachtmerrie. Bekijk Host HIER op ZED vanuit je zetel.
(meer)

Cine en Español

FIN DE SIGLO

Ocho versiert Javi vanop het balkon van zijn Airbnb in Barcelona. Ze drinken samen wijn, duiken in bed, praten na. “Ik heb het gevoel dat we elkaar al eerder ontmoet hebben”, zegt Ocho. Javi zegt dat dat klopt. In een onvoorspelbaar spel met tijd en fantasie wordt de dans tussen de twee mannen verdergezet. Of houdt dat ene moment op het balkon alles vast? Bekijk Fin de Siglo 
(meer)

SUPPORT YOUR LOCAL CINEMA

Ben je een filmliefhebber? En mis je de échte bioscoopervaring? Dan kijk je ongetwijfeld ook al uit naar de heropening van Cinema ZED. Maar daarvoor moeten we eerst deze moeilijke tijd zien te overbruggen. Wil je je steentje bijdragen en je lokale cinema steunen? Dat kan! Koop nu alvast waardebonnen voor toekomstige vertoningen in ZED en kies zélf de prijs die je ervoor betaalt. Klik HIER voor meer info.


Vanwege de verstrengde maatregelen, schort Cinema ZED al haar vertoningen met onmiddellijke ingang op.
Heb je reeds tickets gekocht zal je door ons gecontacteerd worden.
Hou het veilig en tot binnenkort!

ZED vanuit je zetel - april & mei 2021

NIEUWSBRIEF ZED HASSELT

Wens je iedere woensdag het weekprogramma van Cinema ZED, Hasselt in je mailbox? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

ZED respecteert je privacy. Lees er alles over in de privacyverklaring.


CLUB ZED


ZESxZED KAART

GESCHENKTIP!


PARTNERS