All of Us Strangers

All of Us Strangers

Na een bijzondere ontmoeting verlaat Adam, een vereenzaamde scenarioschrijver, zijn Londens appartement en keert hij terug naar zijn ouderlijke huis. Terwijl hij in het reine probeert te komen met de tragische dood van zijn ouders toen hij nog klein was, begint hij een romantische relatie met buurman Harry.

Commentaar

All of Us Strangers is de nieuwste film van de Britse regisseur Andrew Haigh. Hij wist het voorbije decennium afwisselend harten te breken of te lijmen met prachtige films als Weekend, het Oscargenomineerde 45 Years of de televisieserie Looking. Een prachtig, melancholisch en diep ontroerend verhaal over verlies en eenzaamheid gecombineerd met een stomende romance tussen topacteurs Andrew Scott (1917, Fleabag) en Paul Mescal (The Lost Daughter, Normal People), die recent nog een Oscarnominatie ontving voor zijn prachtvertolking in Aftersun.

Pers

“Paul Mescal and Andrew Scott tremendous in a beautiful fantasy-romance.” ★★★★★ - The Guardian

"Zelfs in het bovennatuurlijke blijft All of Us Strangers bovenal menselijk. Ierse hartensmelters Andrew Scott en Paul ‘Aftersun’ Mescal bewijzen elk waaraan ze hun fervente fanbase verdienen." - Filmfest Gent

Press

 

Categorie film
Fictiefilm
Jaar
2023
Duur
01:45
Land
Verenigde Staten
Filmregisseur
Andrew Haigh
Cast
Andrew Scott, Paul Mescal, Claire Foy, Jamie Bell, e.a
Dialogen
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Frans
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium
De Nieuwe Zaal