Dancing Queen

Filmanjaro
Dancing Queen

Mina wil zo graag bij de coole kids horen op school. En ze wil zéker indruk maken op de populaire hiphopdanser E.D. Win. Met de hulp van haar eigenwijze oma daagt Mina zichzelf uit om mee te doen aan een danswedstrijd. Van repetities tot auditie en een spetterend slotnummer leert Mina van zichzelf te houden.

Leuven: Oefen de coolste moves in een gratis dansworkshop van Fabric Magic (#LikeMe) bij een speciale vertoning van de feelgoodfilm Dancing Queen op zaterdag 22 juni. Je leert er na de film een paar hip hop stappen en een dansje op muziek uit de film. Dans thuis verder en pak uit met je skills op de speelplaats of op TikTok. De dansbegeleider is Yanis Driege (danser voor o.a. #LikeMe shows in het Sportpaleis, en voor artiest Lotte De Clerck).

Leuven: Gezinsbond actie 1 + 1. Kom met je kleinkind naar Dancing Queen en krijg aan onze balie op vertoon van je gezinsbondlidkaart één ticketje gratis bij aankoop van een ander. 

Commentaar

Een geweldige crowdpleaser over verliefd worden, trouw blijven aan jezelf en dansen, dansen, dansen!

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
9
Jaar
2023
Duur
01:32
Land
Noorwegen
Filmregisseur
Aurora Gossé
Cast
Liv Elvira Kippersund Larsson, Cengiz Al, Viljar Knutsen Bjaadal, e.a.
Dialogen
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films

Filmanjaro, zo heet het kinderen jeugdfilmprogramma van Cinema ZED. Een berg jeugdfilms iedere woensdag en tijdens het weekend!