Vraag hier je GRATIS ZED-lerarenkaart aan

-

Wie is wie

Via deze pagina kunnen leerkrachten (in het bezit van een geldige KLASSE lerarenkaart) helemaal GRATIS een Cinema ZED Lerarenkaart aanvragen. Heel eenvoudig: vul onderstaand formulier in, voeg een foto toe en klik op "vraag lerarenkaart aan". Drie werkdagen later kan je, op vertoon van je KLASSE leerkrachtenkaart, de ZED Lerarenkaart komen ophalen aan de ticketbalie van Cinema ZED-Vesalius (Vesaliusstraat 9c, Leuven).

Opgelet! Deze ZED-Lerarenkaart moet jaarlijks vernieuwd worden op vertoon van je nieuwe KLASSE-Lerarenkaart.  De huidige ZED-Lerarenkaart vervalt op 31/01/2023. Stuur een mailtje naar ticket@cinemazed.be met een foto van je KLASSE-Lerarenkaart 2022 om je ZED-Lerarenkaart te verlengen. 

Naam
Onderwijsinstelling *
Selecteer het onderwijstype en/of graad (of graden) waar u lesgeeft.

Pasfoto

Upload je foto


Door je studentenkaart aan te vragen ga je akkoord met de privacyverklaring van Fonk vzw. Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Fonk vzw, Andreas Vesaliusstraat 9C te Leuven, info@cinemazed.be) voor klantenbeheer en om u te informeren over uw gratis verjaardagsticket, exclusieve wedstrijden en filmvertoningen die u kunnen interesseren. Indien u niet wenst dat uw gegevens hiervoor worden gebruikt kan u dat melden op privacy@fonk.be
Uw gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden. Lees onze privacyverklaring op www.fonk.be/privacy


LET OP! Enkel voor leerkrachten in het bezit van een KLASSE lerarenkaart. Bij afhaling van je kaart moet je je KLASSE leerkrachtenkaart kunnen voorleggen.

Vraag aan