Cinéconcert Illusie

Cinéconcert Illusie

Het festivalthema van Filem’On 2023 is "Illusies", een editie waar niets is wat het lijkt vol met magie, raadsels, optische én maatschappelijke illusies... Beleef een muzikaal avontuur met de veelzijdige muzikanten Lelani Verbeke en Iban Marjollet en ga mee op ontdekkingsreis met animatiefilm pareltjes van over heel de wereld. 

Commentaar

Topmuzikanten begeleiden live een bijzondere compilatie van enkele animatiefilms rond het thema illusie. Kom kijken én luisteren naar deze prachtige kortfilms in uiteenlopende stijlen en afkomstig uit alle hoeken van de wereld. Een unieke beleving in samenwerking met Filem’On, het Internationaal kinderfilmfestival voor Jong Publiek, Brussel.

 

In samenwerking met:

Categorie film
Kinderfilm
Live event
Leeftijd
5
Jaar
2023
Duur
01:00
Filmregisseur
Diverse regisseurs
Dialogen
Geen ondertiteling
Speciale labels
Live begeleiding
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films

Tijdens de eerste vier dagen van de herfstvakantie (28 tot 31 oktober) palmt Rode Hond, het besmettelijke kunstenfestival voor families, de hele stad in. Cinema ZED blaft vrolijk mee en toont de beste jeugdfilms op het grote scherm. Een programma boordevol avant-premières, vrolijke kortfilms, spannende avonturenfilms, handgetekende animatiefilms en veel meer. Tijdens Rode Hond valt er trouwens heel wat te beleven in ZED! Wat dacht je van een filmontbijt, het tot leven brengen van tekeningen met Augmented Reality of een stadswandeling door Leuven voor de film?

Ticketverkoop van Rode Hond start op woe 20/09.