Cinemini: Pingu

Cinemini: Pingu

Nieuwsgierig, creatief, ondeugend en dapper. Pingu beleeft vele avonturen omringd door zijn ouders, zus en beste vriend. Antarctica is nog nooit zo warm en gastvrij geweest!

Cinemini is een voorproefje van echte cinema op maat van de allerjongste filmkijkers: een korte filmvertoning (max. 40 min) met leuke randactiviteiten voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De deuren van het Vesaliusgebouw zijn open vanaf 9u en de filmvertoning start om 10u. Na de filmvertoning is er steeds een activiteit in thema van de film tot 11u30. Je kan samen met je gezin genieten zonder zorgen: het geluid staat wat stiller, de lampen zijn gedimd, er is een microgolf aanwezig en verzorgingskussens liggen binnen handbereik.

De vertoning van 2/10 is GRATIS in het kader van Open Cinema, tickets kunnen enkel een uur voor de vertoning worden opgehaald aan de ticketbalie van Cinema ZED Vesalius.

Commentaar

Pingu is een van oorsprong Zwitsers-Britse klei-animatieserie. De originele serie liep van 1990 tot 2000, gevolgd door een vernieuwde serie die liep van 2003 tot 2006. De series werden een internationaal succes, mede door de geïmproviseerde pinguïntaal die ervoor zorgde dat de kortfilmpjes wereldwijd toegankelijk waren voor kinderen. Op en top nostalgie voor de ouders en op en top plezier voor jong én oud!

Deze Pingu-vertoning is een compilatie van 8 leuke verhaaltjes.​​​​​​

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
2
Jaar
2006
Duur
00:40
Land
Verenigd Koninkrijk
Zwitserland
Filmregisseur
Nick Herbert
Dialogen
*Geen*
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Related movies

 

Met dank aan

VAF Mindgate Combell KU Leuven EU Cinemas  Leuven