Cinemini: Pingu (uitverkocht)

Cinemini: Pingu (uitverkocht)

Nieuwsgierig, creatief, ondeugend en dapper. Pingu beleeft vele avonturen omringd door zijn ouders, zus en beste vriend. Antarctica is nog nooit zo warm en gastvrij geweest!

Cinemini is een voorproefje van echte cinema op maat voor de allerjongste filmkijkers: 1 keer per maand staat er een korte filmvertoning (max. 40 min) met leuke randanimatie voor kinderen van 2 tot 4 jaar op het programma. De deuren zijn geopend vanaf 9u30 en de film start om 10u. Je kan samen met je gezin genieten zonder zorgen: het geluid staat wat stiller, de lampen zijn gedimd en er is een verzorgingskussen binnen handbereik.

Commentaar

Pingu is een van oorsprong Zwitsers-Britse klei-animatieserie. De originele serie liep van 1990 tot 2000, gevolgd door een vernieuwde serie die liep van 2003 tot 2006. De series werden een internationaal succes, mede door de geïmproviseerde pinguïntaal die ervoor zorgde dat de kortfilmpjes wereldwijd toegankelijk waren voor kinderen. Op en top nostalgie voor de ouders en op en top plezier voor jong én oud!

Deze Pingu-vertoning is een compilatie van 8 leuke verhaaltjes.​​​​​​

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
2
Jaar
2006
Duur
00:40
Land
Verenigd Koninkrijk
Zwitserland
Filmregisseur
Nick Herbert
Dialogen
Geen ondertiteling
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films

Filmanjaro, zo heet het kinder- en jeugdfilmprogramma van Cinema ZED. Een berg jeugdfilms, iedere woensdagnamiddag en tijdens het weekend.