Earth: Een onvergetelijke dag

Earth: Een onvergetelijke dag

Deze onvergetelijke reis over onze wonderlijke planeet brengt het dierenrijk op een unieke visuele wijze in beeld. Dankzij vernieuwde filmtechnieken - zoals fascineerde time-lapses en drones - zorgt BBC voor een visueel spektakel, dat op het grote scherm pas écht tot zijn recht komt.

Commentaar

Earth: Een onvergetelijke dag is het vervolg op de gelauwerde BBC-documentaire Earth uit 2007. Een film die je mee neemt op een adembenemend avontuur waarbij je als kijker via de nieuwste camera – en filmtechnieken wordt meegezogen in de spectaculaire wereld waarin dieren de hoofdrol spelen. Van een gevecht tussen twee mannetjesgiraffes die elkaars nek willen breken en een zebrajong dat wanhopig een rivier probeert over te steken tot een pinguïn die zijn leven op het spel zet om zijn familie te voeden. 

Pers

De regie was in handen van BAFTA-winnaar Richard Dale (The Human Body) en Peter Webber (The Girl with the Pearl Earring) en Lexin Fan. Een perfecte film om het ecologisch bewustzijn van kinderen en jongeren aan te wakkeren en om met de hele familie te genieten van de intense schoonheid van onze planeet.

Categorie film
Documentaire
Leeftijd
8
Jaar
2017
Duur
01:35
Land
Verenigd Koninkrijk
Filmregisseur
Richard Dale, Peter Webber, Lixin Fan
Dialogen
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium