Fair Play

Fair Play

Emily en Luke zijn pas verloofd en kunnen maar geen genoeg krijgen van elkaar. Omdat ze in hetzelfde topbedrijf werken, proberen ze op de werkvloer toch een professionele afstand te bewaren. Hun relatie krijgt echter een sinister kantje wanneer een van de twee een felbegeerde promotie krijgt. Onherroepelijk verschuift de machtsdynamiek in hun relatie. Plots zijn ambitie en liefde tegenstrijdige krachten. Een zenuwslopend spel ontwikkelt zich: kan hun relatie het redden wanneer die zo onder hoogspanning staat? 

 

An unexpected promotion at a cutthroat hedge fund pushes a young couple's relationship to the brink, threatening to unravel far more than their recent engagement.

Commentaar

Fair Play ging in première op het Sundance Film Festival 2023. Deze nagelbijtende thriller is scherp, intelligent en een geslaagde update van het erotische thrillergenre dat erg populair was in de jaren 90. Razend spannend en meeslepend, tegelijk glad en erg stekelig. Een urban thriller die niet alleen weet te provoceren en gender issues op scherp stelt, maar je bovenal gekluisterd houdt op het puntje van je zetel. 

Press

"A sexy intelligent thriller" - Entertainment

"Phoebe Dynevor and Alden Ehrenreich give top-tier performances in a juicy crowd-pleaser about a couple competing at the same workplace" - The Guardian

Categorie film
Fictiefilm
Leeftijd
16
Jaar
2023
Duur
01:53
Land
Verenigde Staten
Filmregisseur
Chloe Domont
Cast
Phoebe Dynevor, Alden Ehrenreich, Eddie Marsan
Dialogen
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Frans
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium