Filmontbijt + Cinemini: onafscheidelijke duo's (UITVERKOCHT)

Filmontbijt + Cinemini: onafscheidelijke duo's (UITVERKOCHT)

Zondag 29/10 kan je voor de vertoning van Cinemini: Onafscheidelijke duo’s en Kiddo komen genieten van een heerlijk ontbijt vanaf 9u in Het Strand boven de cinema. Je koopt dan een ticket met extra filmontbijt. Je kan dit ontbijt bestellen tot en met woensdag 25/10, via de website of aan de ticketbalie van Cinema ZED Vesalius.

Combiticket onbijt + film: € 18

Een berenjong zoekt zijn mama, een konijn helpt haar jong bij zijn eerste stapjes, een laars rent achter zijn voetenpaar aan en een katje volgt trouw de in de sporen van zijn baasje. Een lieve en vrolijke compilatie van vier korte films voor peuters, over onvoorwaardelijke liefde en er altijd voor elkaar zijn.

Wil je enkel een ticket voor de filmvertoning zonder filmontbijt, koop hier dan je ticket(s).

 

Commentaar

Cinemini is een voorproefje van echte cinema op maat voor de allerjongste filmkijkers: 1 keer per maand staat er een korte filmvertoning (max. 40 min) met leuke randanimatie voor kinderen van 2 tot 4 jaar op het programma. De deuren zijn geopend vanaf 9u30 en de film start om 10u. Je kan samen met je gezin genieten zonder zorgen: het geluid staat wat stiller, de lampen zijn gedimd en er is een verzorgingskussen binnen handbereik.

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
2
Jaar
2023
Duur
00:40
Filmregisseur
Diverse
Dialogen
Geen ondertiteling
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films

Filmanjaro, zo heet het kinderen jeugdfilmprogramma van Cinema ZED. Een berg jeugdfilms iedere woensdag en tijdens het weekend!