Kiwi & Strit 3

Kiwi & Strit 3

De twee grappige en harige wezentjes Kiwi en Strit wonen in het bos. Kiwi is voorzichtig en geel, terwijl Strit wild en paars is. De speelse en nieuwsgierige Kiwi en Strit en hun bosvrienden ontdekken dat ze niet de enigen zijn die in het bos wonen. Ze ontmoeten een drakenfamilie en een wandelend huis van de bosheks. De twee ontdekken nieuwe manieren om plezier te maken waardoor het nog leuker wordt om Kiwi en Strit te zijn. 

Op 7/05 om 10u is deze film de Cinemini vertoning van de maand: 
Cinemini is een voorproefje van echte cinema op maat voor de allerjongste filmkijkers: elke eerste zondag van de maand staat er een korte filmvertoning (max. 40 min) met leuke randanimatie voor kinderen van 2 tot 4 jaar op het programma. De deuren zijn geopend vanaf 9u30 en de film start om 10u. Je kan samen met je gezin genieten zonder zorgen: het geluid staat wat stiller, de lampen zijn gedimd en er is een verzorgingskussen binnen handbereik.

Commentaar

Het derde seizoen van de 3D kinderanimatiereeks van regisseur Esben Toft Jacobsen over de pluizige wezentjes en hun dolle avonturen werkt gegarandeerd op de lachspieren. 

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
2
Jaar
2022
Duur
00:40
Land
Denemarken
Filmregisseur
Esben Toft Jacobsen
Dialogen
Geen ondertiteling
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium