Lassie: een nieuw avontuur

Lassie: een nieuw avontuur

Het is zomervakantie! Omdat de 12-jarige Flo niet gescheiden wil worden van zijn beste vriend Lassie, logeren de twee op de boerderij van Flo’s tante. Daar maken ze al snel nieuwe vrienden met tante’s pleegkinderen Cleo en Henry en haar Jack Russell Pippa. Wanneer er ineens honden uit het dorp verdwijnen, zijn er grote zorgen. Dan wordt er ingebroken in tante’s huis en wordt Pippa gestolen! Samen met de drie kinderen weet Lassie niet hoe snel ze in actie moet komen om de dieven te vangen en Pippa te redden.

It's summer vacation! Because 12-year-old Flo doesn't want to be separated from his best friend Lassie, they stay at his aunt's farm. There, they quickly make new friends with Aunt's foster children, Cleo and Henry, and her Jack Russell, Pippa. When dogs suddenly start disappearing from the village, there is great concern. Then, Aunt's house is broken into, and Pippa is stolen! Together with the three children, Lassie springs into action to catch the thieves and rescue Pippa.

Commentaar

's Werelds meest beroemde hond Lassie is terug op het witte doek met een compleet nieuw avontuur. Dit keer zien we hem in de oorspronkelijk Duitse film van regisseur Hanno Olderdissen. Samen met haar vrienden gaat de heldhaftige hond op avontuur om de mysterieuze verdwijningen van verschillende rashonden tot op de bodem uit te zoeken. Een groot voordeel aan de beroemdste collie in de film- en televisiegeschiedenis is dat je geen voorkennis nodig hebt om van deze familiefilm te genieten.

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
6
Jaar
2024
Duur
01:31
Land
Duitsland
Filmregisseur
Hanno Olderdissen
Cast
Hanno Olderdissen, Katharina Schuttler, Dennis Mojen, Justus von Dohnanyi, Annette Frier, Maike Juttendonk
Dialogen
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium
De Nieuwe Zaal