Stadswandeling "Ontdekkingsreizigers in Leuven" + Titina (UITVERKOCHT)

Filmanjaro
Stadswandeling "Ontdekkingsreizigers in Leuven" + Titina (UITVERKOCHT)

Titina vertelt het unieke en waargebeurde verhaal over de eerste avonturiers die over de Noordpool vlogen. Ook in Leuven zijn tal van plekken te bespeuren waarbij ontdekkingsreizigers vanuit Leuven zijn gestart op expeditie of buitenlandse ontdekkingsreizigers hun sporen hebben achtergelaten. Samen met een gids van Leuven Inside Out ontdek je tijdens een tocht van ongeveer 1 uur eerst zelf deze bijzondere plekjes in Leuven. Na de wandeling heb je even tijd om iets te drinken en dan duik je in de filmzaal voor de filmvertoning. Deze begeleide stadswandeling werd speciaal voor Rode Hond ontwikkeld voor families met kinderen vanaf 8 jaar.

Combiticket stadswandeling + film = € 18

De stadswandeling van 30/10 is UITVERKOCHT!

Opgelet, de stadswandeling van 31/10 om 13u30 gaat jammer genoeg niet doorgaan.

Wil je liever enkel naar de film van Titina? Klik dan hier.

De Italiaanse luchtschipingenieur Umberto Nobile geniet van een rustig leven met zijn geliefde hond Titina. Op een dag neemt de beroemde Noorse ontdekkingsreiziger  Roald Amundsen contact met hem op en bestelt een luchtschip om de Noordpool te veroveren. Nobile grijpt de kans om geschiedenis te schrijven. Hij neemt Titina mee en het onwaarschijnlijke trio gaat op expeditie naar de laatste onontdekte plek op aarde. Een ongelooflijk avontuur staat hen te wachten.

Commentaar

Titina vertelt het unieke en waargebeurde verhaal over de eerste avonturiers die over de Noordpool vlogen, vooral vanuit het oogpunt van de vierpotige beroemdheid Titina, de schattigste ontdekkingsreiziger ooit. Een hartverwarmende animatiefilm vol interessante historische feiten, geweldige avonturen en de boodschap dat doorzetten, ook als het soms mis lijkt te gaan, werkt. 

In samenwerking met:

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
8
Jaar
2023
Duur
01:30
Land
Noorwegen
Filmregisseur
Kajsa Næss
Cast
Herbert Flack, Pieter-Jan De Paepe, Johan De Paepe, Mona Van Den Eeden, Govert Deploige, e.a.
Dialogen
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films

Filmanjaro, zo heet het kinderen jeugdfilmprogramma van Cinema ZED. Een berg jeugdfilms iedere woensdag en tijdens het weekend!