Wish

In het magische koninkrijk Rosas doet Asha, een scherpzinnige idealiste, een wens die zo krachtig is dat hij wordt beantwoord door een kosmische kracht: een balletje grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand: koning Magnifico, de heerser van Rosa. Het begin van een groot avontuur want wanneer de wens van een moedig persoon samengaat met de magie van de sterren, kunnen er wonderlijke dingen gebeuren.

Leuven: Op 10/12 komt Robin Broos (filmjournalist en Disney-expert) een interactieve inleiding geven in het kader van 100 jaar Disney. 

Commentaar

De Walt Disney tekenstudio blaast dit jaar 100 verjaardagskaarsjes uit en dit kan niet beter gevierd worden dan door een nieuwe animatiefilm van formaat uit te brengen voor het jonge (en oudere) publiek. Met regisseurs Chris Buck (Frozen 2) en Fawn Veerasunthorn (Raya and the Last Dragon) belooft het een prachtig en meeslepend sprookjesverhaal te worden.

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
6
Jaar
2023
Duur
01:30
Land
Verenigde Staten
Filmregisseur
Chris Buck, Fawn Veerasunthorn
Dialogen
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films

Filmanjaro, zo heet het kinder- en jeugdfilmprogramma van Cinema ZED. Een berg jeugdfilms iedere woensdag en tijdens het weekend!