Wonka (Vlaamse Versie)

Wonka (Vlaamse Versie)

Willy Wonka is is uitvinder, ontdekkingsreiziger en… chocolademaker. Hij reist zeven jaar de wereld rond voor de meest bijzondere ingrediënten, ontmoet de Oompa-Loompa’s en maakt chocolade zoals niemand anders dat kan. Hij droomt van een eigen chocoladewinkel, maar dat zien de andere chocoladeverkopers in de stad niet zitten.

Willy Wonka is is inventor, explorer and ... chocolate maker. He travels the world for seven years for the most extraordinary ingredients, meets the Oompa-Loompas and makes chocolate like no one else can. He dreams of owning his own chocolate store, but that is not according to the wishes of the other chocolate sellers in town.

Commentaar

Het langverwachte verhaal van de jonge Willy Wonka, in de periode voordat hij zijn legendarische chocoladefabriek had. Paul King, die eerder de Padddington-films regisseerde, vond in Timothée Chalamet de perfecte acteur om de grote schoenen te vullen die Johnny Depp en daarvoor Gene Wilder nalieten met hun eerdere vertolkingen van de excentrieke Willy Wonka. Een heerlijke avonturenfilm voor het hele gezin.

 

Press

"Wonka is (onverwacht) de ideale eindejaarsfilm voor heel het gezin" ★★★★ - De Morgen 

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
6
Jaar
2023
Duur
01:52
Land
Verenigde Staten
Filmregisseur
Paul King
Cast
Timothée Chalamet, Olivia Colman, Hugh Grant, e.a.
Dialogen
Nederlands
Ondertiteling
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films

Filmanjaro, zo heet het kinder- en jeugdfilmprogramma van Cinema ZED. Een berg jeugdfilms, iedere woensdagnamiddag en tijdens het weekend.