Rolstoeltoegankelijkheid Cinema ZED Vesalius.

Met de lift naast de grote trappen aan de Vesaliusstraat bereikt u de zeer ruime foyer, waar de ticketbalie en de toegang tot de zalen zijn.

In de grote zaal, is er standaard een rolstoelplaats van 130cm x130cm op de middelste rijen van de zaal. Indien nodig kunnen er meer plaatsen worden voorzien en kunnen er enkele cinemastoelen worden weggerold. De projectionist zal u in dat geval verder helpen.

De kleine zaal is rolstoeltoegankelijk, vanaf heden voorzien we een oprijramp zodat u met uw rolstoel tot het niveau van de eerste rij kan rijden. Plaats nemen voor de eerste rij is ook nog steeds een mogelijkheid natuurlijk.


De zaal gaat +- 15 min voor de start van de film open. Als u voor 15 min voor de start van de film aanwezig bent, kan u als eerste plaats nemen.

Er is een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig.

toegang tot de zalen Toegang Grote zaal Rolstoelplaatsen Grote zaal
   Toegang tot Grote en Kleine zaal    Toegang tot de Grote zaal    Rolstoelplaatsen Grote zaal

 

Opgelet!

Houders van een begeleiderspas voor personen met een handicap kunnen als begeleider een gratis ticket verkrijgen. U kan het gratis ticket enkel verkrijgen aan de ticketbalies van Cinema ZED op vertoon van een geldige begeleiderspas. U heeft dus voor iedere vertoning een ticket nodig.