Cinema ZED is een onderdeel van Fonk vzw, een organisatie dat tal van festivals (Kortfilmfestival & DOCVILLE) en evenementen (o.a. Zomerfilms) organiseert. Vrijwilligers zijn onmisbaar om deze festivals en evenementen vlot te laten verlopen.

Voor onder andere deze zaken zijn wij steeds op zoek naar vrijwilligers:

Verdeling programmaboekjes van Cinema ZED

Voor de zichtbaarheid van Cinema ZED worden de maandelijkse programmaboekjes over heel Leuven en daarbuiten verdeeld. Hiervoor zijn wij op zoek naar personen die wekelijks een uurtje tijd hebben om folders over een bepaald deel van Leuven te leggen. In ruil hiervoor telkens 1 Cinema ZED-vrijkaart!

Shiften op festivals 

Op de festivals van DOCVILLE (eind maart) en het Kortfilmfestival (begin december) rekenen wij op de hulp van vrijwilligers om meer dan 100 shiften in te vullen! Deze shiften gaan dan van het scannen van tickets, opdienen op recepties, meehelpen in de keuken of op workshops, ... Afhankelijk van de (duur van) de taak krijg je een bepaald aantal Cinema ZED-vrijkaarten!

Events

Door Cinema ZED worden geregeld ook verschillende events georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de première van een documentaire, deliberatiedeals voor leerlingen van het middelbaar, ... Afhankelijk van wat de avond/dag precies inhoudt (receptie, ijsjes scheppen) krijg je een bepaald aantal Cinema ZED-vrijkaarten!

Administratieve of promotionele versterking

Ter voorbereiding van events of festivals kan het Fonkteam soms wat teamversterking gebruiken op vlak van promotie (flyeren, posters ophangen, ...) of administratie (DVD's inpakken, website inputten, ...). Afhankelijk van (de duur) van de taak krijg je een bepaald aantal Cinema ZED-vrijkaarten of een vergoeding!

 

Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer informatie? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@cinemazed.be en we zetten jouw e-mailadres in de vrijwilligersmailingslijst. Zo word je op de hoogte gebracht vanaf het moment dat we extra hulp kunnen gebruiken!