La amiga de mi amiga

La amiga de mi amiga

Twee vriendinnen van in de dertig, leven als twintigers. Ze zijn verliefd op de liefde. In hun zoektocht verscheuren ze elkaar, zwervend van relatie naar relatie, van ex-vriendin naar ex-vriendin. Romantische pieken en dalen wisselen elkaar snel af. 

Opgelet: deze film is enkel Engels ondertiteld!

They are in their thirties but live just as they did in their twenties. They are in love with love but, in their search, they tear each other apart, wandering from ex-girlfriend to ex-girlfriend, from relationship to relationship.

Commentaar

Een charmante, energieke en onconventionele komedie over het reilen en zeilen van lesbische koppels in het levendige Barcelona. De aanstekelijke elektropop-soundtrack en de nonchalante en elegante benadering door regisseur Zaida Carmona - die zelf het hoofdpersonage speelt in deze ode aan de vrouwen - maakt Girfriends and Girlfriends tot een van de grootste ontdekkingen van het jaar. 
 

Categorie film
Fictiefilm
Year
2023
Duration
01:25
Land
Spanje
Director
Zaida Carmona
Cast
Zaida Carmona, Alba Cros, Thaïs Cuadreny, e.a.
Dialogues
Spaans
Subtitles
English
Location
Click on the time to buy tickets
There are no shows for this location this week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Related movies

Al 22 jaar timmert Holebifilmfestival aan de weg naar meer acceptatie en representatie van holebi’s en transgenders door het tonen van steengoede films. Naar goede gewoonte is ook Cinema ZED van de partij, met een straf programma vol prijsbeesten, Belgische premières en films uit heel wat uithoeken van de wereld.