Beestenboel aan boord

Filmanjaro
Beestenboel aan boord

De film volgt twee muizen: Vini, een dichter met plankenkoorts en Tito, een getalenteerde en charmante gitarist. Wanneer de regen komt, mag van elke diersoort maar één mannetje en één vrouwtje mee op de ark van Noah. Met de hulp van een slimme kakkerlak en een beetje geluk, weten de twee muizen toch mee te gaan op de ark, waar ze voor het nodige entertainment zorgen tussen de planteneters en de carnivoren. Met liedjes van de wereldberoemde dichter Vinicius de Moraus proberen ze de sfeer positief te houden zodat alle dieren de 40 dagen en 40 nachten overleven.

Commentaar

Deze vrolijke animatiefilm is een plezier voor jong en ouder. Op een ritmische manier wordt dit verhaal verteld door middel van liedjes die enthousiast gezongen worden. Een verhaal dat we allemaal kennen, maar op een nieuwe en leuke manier gebracht. Plezier gegarandeerd!

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
6
Year
2023
Duration
01:35
Land
Brazilië
India
Director
Sérgio Machado
Dialogues
Nederlands
Subtitles
*Geen*
Location
Click on the time to buy tickets
There are no shows for this location this week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Related movies

Filmanjaro, zo heet het kinder- en jeugdfi lmprogramma van Cinema ZED. Een berg jeugdfi lms, iedere woensdag, tijdens het weekend en in de paasvakantie zelfs elke dag