Minuscule 2: Het Tropisch Avontuur

Minuscule 2: Het Tropisch Avontuur
Minuscule 2: Het Tropisch Avontuur

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraad aan te vullen. Iedereen is zo druk bezig, dat niemand merkt dat Lieveheersbeestje vastraakt in een pakket met bestemming.. de Caraïben! Tijd voor het reddingsteam om in actie te komen: Mier en Spin volgen Lieveheersbeestje naar de andere kant van de wereld. Een verrassende nieuwe wereld waar alles en iedereen er helemaal anders uitziet, vol spannende avonturen, ongekende gevaren, maar ook nieuwe vrienden.

Commentaar

Klein, maar dapper! Deze beschrijving hebben de insectenvrienden niet voor niets gekregen. Zelfs de allerkleinste kriebelbeestjes laten niet op hun kop zitten. Ze hebben allemaal hun eigen talenten, maar het belangrijkste is samenwerken. Een tweede schitterende, soms hilarische en verbluffend geanimeerde film op ooghoogte van de insecten.

Pers

"De zachte tinten zorgen voor een bijna rustgevend effect. De kers op de taart is een bezoek van het lieveheersbeestje aan het rijk der groene, giftige rupsen. (...) Wanneer komt seizoen 3 van Minuscule eraan?" - Filmmagie

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
5
Jaar
2018
Duur
01:32
Land
Frankrijk
Filmregisseur
Thomas Szabo & Hélène Giraud
Dialogen
*Geen*
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films