The Godfather Trilogie

Event
| 07/01/2023

Kom zaterdag 7 januari The Godfather trilogie ervaren op groot scherm in Cinema ZED! An offer you can't refuse.

De drie The Godfather films staan bekend als enkele van de beste films aller tijden. De eerste film kreeg bij zijn release in 1972 tien Oscarnominaties en wist er daar drie van te verzilveren: Beste Film, Beste Acteur (Marlon Brando) en Beste Scenario. Deel twee wist niet minder dan zes Oscars binnen te rijven en ook het sluitstuk van de trilogie moet voor z'n voorgangers niet onderdoen, de film grijpt occasioneel terug naar het verleden dat de andere twee zo schitterend opbouwden. 

Meer dan welke films ooit heeft The Godfather trilogie het publieke beeld van de maffia gevormd. Coppola stelt deze misdaadorganisatie niet voor als 'the bad guys' maar als een familie als elke andere, zij het met enkele bijzondere codes. Zonder te moraliseren of zonder afrekening door wetshandhavers. Deze vermenselijking van de maffia bereikt hij door de schitterende acteursprestaties en de subtiele beeldvoering. 

Planning:
13u: The Godfather

16u30: The Godfather Part II

21u: The Godfather Part III

Een ticket voor de drie films is €28,5 en koop je HIER.

Moest je zaterdag 7/1 niet kunnen kan je de films nog komen kijken op 4/1 (The Godfather), 6/1 (The Godfather Part II) en 8/1 (The Godfather Part III).

still

Gerelateerde films