Blue en co

Filmanjaro
Blue en co

Bea heeft een speciale gave. Ze kan allemaal ingebeelde vriendjes zien die kinderen ooit verzonnen hebben toen ze nog klein waren. Deze IV's (ingebeelde vrienden) lopen nog rond op de aarde terwijl de kindjes die hun verzonnen hebben, opgegroeid zijn. Wat zal ze met deze superkracht doen? Bea vind het erg voor de IV's dat ze alleen zijn en gaat op zoek naar de kinderen die deze vriendjes gefantaseerd hebben. Zo komt ze terecht in een heerlijk avontuur waarin ze, bijgestaan door Cal, iedereen terug probeert samen te brengen. 

A young girl who goes through a difficult experience begins to see everyone's imaginary friends who have been left behind as their real-life friends have grown up.

Commentaar

Blue en co, van schrijver en regisseur John Krasinski, is een leuke film met een bonte mix van zowel echte acteurs als cgi. In Blue en co zijn Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming en Fiona Shaw te zien. Daarnaast werden de prachtige en unieke wezens die de rijke fantasie van de kinderen weerspiegelen vormgegeven door computer-generated imagery. 

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
6
Jaar
2024
Duur
01:44
Land
Verenigde Staten
Filmregisseur
John Krasinski
Cast
Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming
Dialogen
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium
De Nieuwe Zaal

Filmanjaro

Filmanjaro, zo heet het kinder- en jeugdfilmprogramma van Cinema ZED. Een berg jeugdfilms, iedere woensdag, vrijdag én tijdens het weekend.