Paddington 2

Paddington 2

Beer Paddington is gelukkig bij zijn familie Brown in Windsor Gardens. Met zijn vrolijke lach en het smeren van marmelade op broodjes verovert hij de harten van iedereen. Paddingtons tante Lucy wordt binnenkort 100 jaar, dus gaat hij op zoek naar het perfecte cadeau. In de antiekshop van Mr.Gruber komt hij een uniek, maar onbetaalbaar uitklapboek tegen. Hij wil, kost wat kost, het boek kopen voor zijn geliefde tante en neemt allerlei klusjes aan in de stad. Maar op een dag wordt het boek in de winkel gestolen. Paddington legt er zich niet bij neer en gaat samen met de familie Brown op speurtocht om de dief te ontmaskeren.

Op maandag 16 januari kijk je deze film voor € 5 in het kader van Blue Monday

Commentaar

Na het grote succes van Paddington in 2014, kon de sequel niet lang uitblijven, en met succes! De film wordt lovend onthaald, niet alleen door de prachtige beelden en geslaagde humor, maar ook door de uitmuntende performance van Hugh Grant, die duidelijk enorm veel spelplezier haalt uit zijn rol als schurk. Een warme film voor jong en oud waar je gegarandeerd met een grote glimlach buiten komt!

Pers

"Tweede film over populair beertje is opnieuw schot in de roos." - De Morgen

"Slapstick, Britse ironie en een schattige beer in duffeljas brengen een glimlach op je gezicht." - Filmmagie 

 "Cynisme en xenofobie verdwijnen als marmelade in een berenmuil: niets kan op tegen de eeuwige positivo Paddington." ★★★★ - De Standaard

Lees ook

blue monday cinema zed

Blue Monday Special

Cinema ZED verjaagt de 'Blue Monday' somberheid met een hele dag films aan € 5!

Lees meer
Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
6
Jaar
2017
Duur
01:43
Land
Verenigd Koninkrijk
Filmregisseur
Paul King
Cast
Ben Whishaw, Hugh Grant, Hugh Bonneville
Dialogen
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
{array[0]}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4} Uitverkocht
Vesalius
STUK
Auditorium

Meer rond de film

blue monday cinema zed

Blue Monday Special

Cinema ZED verjaagt de 'Blue Monday' somberheid met een hele dag films aan € 5!

Lees meer

Gerelateerde films

Op maandag 16 januari komt de ‘meest deprimerende dag’ van het jaar weer aankloppen: Blue Monday. Alsof een maandag op zichzelf nog niet erg genoeg is, zit de gezelligheid van de feesten erop, is het buiten nog steeds koud en nat en is er even niet veel om naar uit te kijken… Of toch! Cinema ZED verjaagt de somberheid met een hele dag films aan € 5. Geniet van recente toppers als Living, Good Luck to You, Leo Grande en L’immensità of kom je verwarmen aan ons gelegenheidsprogramma vol feelgoodfilms.