FONK vzw zoekt Productiecoördinator filmfestival

Nieuws
| 07/03/2023 - 27/03/2023

Productiecoördinator filmfestival

still

OVER FONK

Fonk vzw is een Leuvense filmvereniging, opgericht in 1995, met een brede waaier aan activiteiten. De bekendste projecten van Fonk vzw zijn Kortfilmfestival Leuven, het documentaire filmfestival DOCVILLE, Dalton Distribution, Zomerfilms en Cinema ZED (Leuven en Hasselt). Fonk vzw krijgt jaarlijks ruim 100.000 bezoekers over de vloer en telt om en bij 35 werknemers. De kantoren zijn gevestigd in het centrum van Leuven.

DE JOB

Fonk Vzw is op zoek naar een productiecoördinator, verantwoordelijk voor de praktische organisatie van Kortfilmfestival Leuven, DOCVILLE, Zomerfilms en alle evenementen in Cinema ZED. De productiecoördinator zorgt dat alles vlot, stipt en correct verloopt: 

  •  Je zorgt voor alle praktische voorbereidingen, verzamelt en centraliseert alle informatie, denkt proactief na over mogelijke verbeteringen en praktische toepassingen.
  • Je stelt werkschema’s op, maakt planningen en afspraken, zowel intern (met teamleden en de festivalcoördinator); als extern met partners.
  • Tijdens de (intensieve) festivals leid je een 20-koppige enthousiaste festivalploeg en steek je zelf mee de handen uit de mouwen.

PROFIEL

We mikken voor deze job op iemand met reeds enkele jaren ervaring in productiewerk of projectcoördinatie. Een rijbewijs B is een vereiste. Wonen in de regio Leuven een flink pluspunt.

  • Je bent gedreven, erg praktisch ingesteld, weet van aanpakken en blijft ook op hectische momenten nuchter en efficiënt.
  • Je hebt voldoende technische kennis om zinvol te communiceren en mee te denken met de technische ploeg en zelf de handen uit de mouwen te steken.
  • Als centraal aanspreekpunt heb je een open, sociaal karakter en een heldere, vriendelijke communicatiestijl. 
  • Je hebt vooral heel veel goesting om te werken in een (film)festivalomgeving en bent daarom bereid te werken in een flexibel uurrooster met tijdens de festivalperiodes ook avond- en weekendwerk.

HET AANBOD

Fonk Vzw biedt 80% job: 30,4 u/week gemiddeld, maar met sterke pieken en dalen en flinke tempowisselingen. Fonk vzw biedt een bediendecontract van onbepaalde duur. Tewerkstelling in het hoofdkantoor van Fonk vzw.

INTERESSE?

Mail je motivatiebrief en CV naar vacature@fonk.be

Deadline 27/3/2023

Voorziene indiensttreding: 22 mei 2023

 

still