All the Colours of the World Are Between Black and White

All the Colours of the World Are Between Black and White

Bambino, een pakjesbezorger in Lagos, is een alleenstaande man die een eenvoudig leven leidt. Tijdens een fotowedstrijd leert hij de charismatische fotograaf Bawa kennen. Het klikt meteen tussen hen en het leventje van Bambino lijkt te veranderen.  Hun vriendschap bloeit uit tot iets dieper. Samen ontdekken ze de liefde voor elkaar. Ze moeten hier zorgvuldig mee omgaan want gevoelens tussen twee mannen is taboe in Nigeria en kan tot geweld leiden.  

Commentaar

Deze romantische film vertelt het verhaal van een liefde in een omgeving waar maatschappelijke normen over homoseksualiteit het aartsmoeilijk maken om gevoelens voor elkaar uit te drukken. Dit filmdebuut van regisseur Babatunde Apalow ontving de Teddy Award voor de beste LGTBQIA+ film op het Filmfestival van Berlijn.

Categorie film
Fictiefilm
Jaar
2023
Duur
01:33
Land
Nigeria
Filmregisseur
Babatunde Apalowo
Cast
Tope Tedela, Riyo David, Martha Ehinome, e.a.
Dialogen
Engels
Yoruba
Ondertiteling
Engels
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films

Al 22 jaar timmert Holebifilmfestival aan de weg naar meer acceptatie en representatie van holebi’s en transgenders door het tonen van steengoede films. Naar goede gewoonte is ook Cinema ZED van de partij, met een straf programma vol prijsbeesten, Belgische premières en films uit heel wat uithoeken van de wereld.