C'mon C'mon

C'mon C'mon

Radiojournalist Johnny doorkruist de VS met zijn nieuw project waarbij hij kinderen interviewt over hoe ze de wereld en hun toekomst zien. Wanneer zijn zus hem vraagt om tijdelijk op haar negenjarige zoon Jesse te passen, neemt hij de jongen mee op sleeptouw. De twee reizen het land rond en smeden geleidelijk aan een unieke band. 

When his sister asks him to look after her son, a radio journalist embarks on a cross-country trip with his energetic nephew to show him life away from Los Angeles.

Commentaar

Twee jaar na zijn overdonderende vertolking in Joker laat Joaquin Phoenix zien wat een verbluffende acteur hij is door op volledig overtuigende wijze een warm, waarachtig en empathisch personage neer te zetten. De authenticiteit druipt van deze film, waarbij je vergeet dat acteurs aan het acteren zijn en dialogen vooraf uitgeschreven. Precies die oprechtheid is ondertussen het handelskenmerk geworden van filmmaker Mike Mills, die met Beginners (2010) en 20th Century Women (2016) reeds een ode bracht aan de verbinding tussen mensen over generaties heen. In een troostrijke zwart-wit fotografie biedt deze delicate film je zo'n intieme en oprechte inkijk in de bijzondere connectie die mogelijk is tussen mensen dat zelfs in deze koude wintermaanden je hart intens verwarmd wordt.

Pers

"C’mon C’mon is een ontroerende ode aan de intensiteit van het ouderschap." ★★★★★ - De Morgen

"De schoonheid zit ’m in het kleine, in het menselijke van hevige ruzies en onbedaarlijke giechelpartijen." ★★★★ - De Standaard

"Een film die lééft en ademt en trilt van waarachtigheid." ★★★ ½ - Humo

"Joaquin Phoenix is at his career best in this great, big bear hug of a film." ★★★★★ - The Guardian

 

Categorie film
Fictiefilm
Jaar
2021
Duur
01:49
Land
Verenigde Staten
Filmregisseur
Mike Mills
Cast
Joaquin Phoenix, Gaby Hoffmann, Woody Norman, e.a.
Dialogen
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Frans
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Deze film is ook beschikbaar op:

Picl