De expeditie van familie Vos

De expeditie van familie Vos

Als de familie Vos aankomt in de Efteling voor een jaarlijks weekendje samen, ontdekt de elfjarige Teun dat zijn pas overleden opa, die hij heel erg mist, daar nog een laatste puzzeltocht voor hem heeft achtergelaten. Hoewel de meeste volwassenen denken dat dat onzin is, gaat Teun samen met zijn bijzondere tante Ada op een spannende expeditie door het attractiepark om erachter te komen wat zijn opa precies voor hem heeft verstopt. Teun komt erachter dat het gaat om opa's zeer kostbare sprookjesboek. Maar Teun en Ada blijken niet de enigen die op het boek uit zijn; een mysterieus figuur zit hen dwars waar hij maar kan. Gaat het ze lukken om het boek op tijd terug te vinden en zo ook de familie Vos bij elkaar te houden?

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
7
Jaar
2020
Duur
01:30
Land
Nederland
Filmregisseur
Bob Wilbers
Cast
Levi Otto, Fockeline Ouwerkerk, Anna Drijver, Raymonde de Kuypr, Edo Brummer, Frederik Brom, Randy Fokke, Lucilla Bellinga, Ralph Moerman, Fien Lindenhovius, Peter Faber, Ruurt de Masesschalck
Dialogen
Nederlands
Ondertiteling
*Geen*
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films

Filmanjaro, zo heet het kinder- en jeugdfilmprogramma van Cinema ZED. Een berg jeugdfilms, iedere woensdagnamiddag en tijdens het weekend.