The Godfather Part II

still the godfather part 2
The Godfather Part II

Een jonge Vito Corleone groeit op in Sicilië, waar hij al jong zijn vader verliest die vermoord werd omdat hij een maffiabaas had beledigd. Wanneer zijn familie nog meer in de problemen raakt bij de maffia vlucht de jonge Vito naar New York. Jaren later probeert zijn zoon Michael de familiezaken uit te breiden naar onder meer Las Vegas, Hollywood en Cuba. Ondertussen moet hij ook nog persoonlijke problemen binnen de familie het hoofd weten te bieden.

Wil je op 7/1 de drie films na elkaar kijken? Koop dan HIER je tickets voor € 28,5. 

The early life and career of Vito Corleone in 1920s New York City is portrayed, while his son, Michael, expands and tightens his grip on the family crime syndicate;

Commentaar

Zelden wordt een vervolgfilm zo goed onthaald als The Godfather Part II. Helemaal ongezien was dat verhaal zowel een prequel als een sequel was op de eerst film. Niet minder dan zes Oscars wist de The Godfather Part II binnen te rijven en ook dit vervolg geldt tot op heden als een van de allergrootste meesterwerken aller tijden, mede dankzij de fenomenale acteerprestaties van o.a. Al Pacino en Robert De Niro.

Categorie film
Fictiefilm
Jaar
1974
Duur
03:22
Land
Verenigde Staten
Filmregisseur
Francis Ford Coppola
Cast
Al Pacino, Robert De Niro, Robert Duvall, e.a.
Dialogen
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
{array[0]}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4} Uitverkocht
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films