The Godfather Part III

The Godfather Part III

Michael Corleone is een legitieme zakenman geworden, met zijn oude criminele ondernemingen voornamelijk onder bewind van Joey Zasa. Michael nadert de 60 en denkt stilaan na over zijn nalatenschap en wil de familienaam in een beter daglicht plaatsen. Hij wil de Corleones koppelen aan het Vaticaan door aandeelhouder te worden van hun internationaal immobiliënkantoor. De zaken lijken goed te gaan, maar dan probeert de heethoofdige Vincent Mancini, de buitenechtelijke zoon van Sonny Corleone, de bestaande machtsverhoudingen te verstoren door een vete met Joey Zasa te starten, met alle dodelijke gevolgen van dien. 

Wil je op 7/1 de drie films na elkaar kijken? Koop dan HIER je tickets voor € 28,5. 

Follows Michael Corleone, now in his 60s, as he seeks to free his family from crime and find a suitable successor to his empire.

Commentaar

De derde film van de franchise werd met minder lof onthaald dan de eerste twee; Coppola's werk kon na zeven gemiste Oscarnominaties qua bekroningen zijn voorgangers niet evenaren. Maar het uitstekende script en het ijzersterke acteerwerk van Al Pacino en Diane Keaton moet voor zijn voorgangers zeker niet onderdoen. Een sluitstuk dat een nostalgisch gevoel teweeg brengt door occasioneel terug te grijpen naar het verleden dat de vorige films zo schitterend opbouwden. 

Categorie film
Fictiefilm
Jaar
1990
Duur
02:42
Land
Verenigde Staten
Filmregisseur
Francis Ford Coppola
Cast
Al Pacino, Diane Keaton, Andy Garcia
Dialogen
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films