Het beste van het Kortfilmfestival 2021

Het beste van het Kortfilmfestival 2021

Ook kortfilms mogen niet ontbreken in een typische ZED programmatie. Kortfilmfestival Leuven toont met veel plezier de crème de la crème van de voorbije editie.

De vertoning van is GRATIS in het kader van Open Cinema, tickets kunnen enkel een uur voor de vertoning worden opgehaald aan de ticketbalie van Cinema ZED Vesalius. Maximum 2 tickets per persoon.

Op het programma:

An Irish Goodbye

Na het overlijden van hun moeder komen twee van elkaar vervreemde broers noodgedwongen opnieuw samen. Wanneer ze haar bucketlist terugvinden, besluiten ze de resterende zaken af te vinken.

Little Ox 

Een jonge muskusos trekt met zijn kudde over de ijzige toendravlakte. Tijdens hun reis wordt de kudde gevolgd door een roedel wolven, die de kleine os meteen in het vizier krijgen. Voor de kleine os is het moeilijk om de regels te doorgronden, tot moeders frustratie.

T'es morte Hélène

Hélène, de vriendin van Maxime, is recent overleden. Maar dat betekent niet dat zij hem loslaat. Ze blijft zich - als geest en onzichtbaar voor iedereen behalve Maxime - bemoeien met zijn leven. Tot hij beslist om een punt te zetten achter hun relatie.

Koekoek!

Een eenzame man woont in een koekoeksklok. Elk uur wordt hij uit zijn kleine huisje gekatapulteerd om ‘koekoek!’ te roepen.

Two To Tango

Twaalf wereldleiders verzamelen zich in een balzaal voor een machtsspel op leven en dood. Zolang de muziek speelt, wordt de tango gedanst. Wanneer de muziek stopt, worden de wapens getrokken. Wie leidt de dans, wie overleeft?

 

Commentaar

Van 2 tot 4 oktober zetten we onze deuren wagenwijd open. Of je nu een nieuwkomer bent of een vaste bezoeker, iedereen is welkom! Drie dagen lang geniet je van een heerlijk gevarieerd programma aan topfilms, helemaal gratis! Benieuwd? Kom zeker een kijkje nemen tijdens Open Cinema!

Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium