HLM Pussy

HLM Pussy

Djeneba, Zineb en Amina, drie jongeren in een buitenwijk van Parijs, zijn onafscheidelijk. Nadat een van hen werd aangevallen, publiceren ze een video op sociale media waarin ze de identiteit van de dader bekend maken. De video lokt heel wat publieke verontwaardiging uit en de vriendinnen staan voor een moeilijke keuze. Of ze zetten hun strijd voort of ze bezwijken onder de druk. 

Commentaar

HLM Pussy is een coming of age verhaal waarin jonge meisjes geconfronteerd worden met seksuele intimidatie en de balans zoeken tussen rechtvaardigheid, activisme en vriendschap.

In aanwezigheid van de filmmaakster, Nora El Hourch. 

In samenwerking met:

Categorie film
Fictiefilm
Jaar
2024
Duur
01:35
Land
Frankrijk
Filmregisseur
Nora El Hourch
Cast
Leah Aubert, Médina Diarra, Saima Takaline
Dialogen
Frans
Ondertiteling
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films

Afrika Filmfestival is back! Voor de 29ste editie staat er een programma klaar waarin je elf dagen wordt ondergedompeld in Afrikaanse verhalen en kunst. Van 19 tot 30 april kan je je laten inspireren door het thema Exploring Identities, zij het in film, dans, literatuur of mode. Je zal nieuw talent ontdekken en gevestigd talent zien schitteren op het scherm. Klaar voor een better and improved editie van het Afrika Filmfestival? Wij hebben er alvast zin in!