Lightyear (Nederlandstalige versie)

Lightyear (Nederlandstalige versie)

Na een lange voorbereiding en intensieve training is astronaut Buzz Lightyear er helemaal klaar voor: hij mag een gloednieuwe supersnelle raket uittesten. Maar de missie loopt niet zoals gepland, waardoor Buzz zich plots 62 jaar verder in de toekomst bevindt. Samen met robotkat Sox en Izzy, de kleindochter van zijn vroegere commandant, stort hij zich in een ongekend avontuur. 

Opgelet! Dit is de Vlaamse versie. Klik hier voor de originele, Engelstalige versie.

De vertoning van 2/10 is GRATIS in het kader van Open Cinema, tickets kunnen enkel een uur voor de vertoning worden opgehaald aan de ticketbalie van Cinema ZED Vesalius. Maximum 2 tickets per persoon.

Commentaar

De langverwachte Disney/Pixar film Lightyear vertelt niet het verhaal van het bekende speelgoedfiguurtje uit Toy Story, maar wel van de legendarische ruimteheld die de inspiratiebron voor het speelgoed zou zijn. Regisseur Angus MacLane, die ook co-regisseur was van Finding Dory, legt het zo uit: "Ik vroeg me af welke film Andy gezien zou hebben waardoor hij absoluut een Buzz Lightyear actiefiguur wilde. Die film heb ik dan gemaakt." Een heerlijke uitbreiding op de wereld van Toy Story in de beste Pixar traditie. 
 

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
6
Jaar
2022
Duur
01:40
Land
Verenigde Staten
Filmregisseur
Angus MacLane
Cast
Louis Talpe, Barbara Sarafian, Yemi Oduwale, Jennifer Heylen, Michiel De Meyer, e.a.
Dialogen
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
{array[0]}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4} Uitverkocht
Vesalius
STUK
Auditorium