Moonbound

Moonbound

Wanneer Peter op een magische reis gaat om zijn zusje Anne te redden, moet hij naar mysterieus gebied reizen: de maan! Anne werd hierheen ontvoerd toen ze de meikever Meneer Zoemerman probeerde te helpen bij het zoeken naar zijn vrouw. Peter en zijn vriendjes doen mee aan een wilde race langs de Melkweg tegen de vijf natuurgeesten. Zal het lukken Anne te bevrijden voordat de zon weer opkomt?​

Commentaar

Deze tedere animatiefilm is gebaseerd op het welbekende Duitse sprookje Peterchens Mondfahrt van 1915. De film geeft een instant Peter Pan-gevoel, maar deze keer reizen de kinderen af naar de maan in plaats van Nooitgedachtland. Een gezellige film voor het hele gezin!

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
6
Jaar
2022
Duur
01:25
Land
Duitsland
Filmregisseur
Ali Samadi Ahadi
Dialogen
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films

Tijdens de laatste vier dagen van de herfstvakantie (3 tot 6 november) palmt Rode Hond, het besmettelijke kunstenfestival voor families, de hele stad in. Cinema ZED blaft vrolijk mee en toont de beste jeugdfilms op het grote scherm. Een programma boordevol avant-premières, vrolijke kortfilms, spannende avonturenfilms, handgetekende animatiefilms en veel meer. Tijdens Rode Hond valt er trouwens heel wat te beleven in ZED! Wat dacht je van een filmontbijt, bewegende tekeningen met Augmented Reality, of een stadswandeling door Leuven voor de film?

Ontdek hier alles wat Rode Hond te bieden heeft!