Talk to Me

Talk to Me

Mia gelooft niets van de vele filmpjes die viraal gaan waarin tieners geesten oproepen. Wanneer ze hoort dat er op een feestje een nieuwe seance gehouden wordt, overtuigt ze haar vriendin om mee te gaan en de proef op de som te nemen. Het duurt niet lang of de vriendinnen raken verslaafd aan de adrenaline-rushes die gepaard gaan met het mysterieuze contact. Maar wanneer tijdens een van de sessies de strikte tijdsregel wordt gebroken, loopt alles volledig uit de hand.

Commentaar

Een nieuwe, huiveringwekkende toevoeging aan het lijstje van hoogstaande griezelfilms die de laatste jaren de cinema's veroverden. Met een meeslepend verhaal, overtuigende effecten, sterke acteerprestaties en een angstaanjagende griezeligheid verwent Talk to Me de liefhebbers van het genre met een angstaanjagend en hartverscheurend verhaal over rouw. Donker en onvergetelijk.

Talk to Me is onze Bring a Friend van deze maand! Met je ZED-studentenkaart mag je dus gratis iemand meenemen naar deze film. 

Pers

"Talk to me besteedt veel aandacht aan de psychologie van personages, thematiseert het idee dat onverwerkt trauma doorwerkt in het heden en gebruikt een kalme stijl." - ★★★ NRC

"Talk to me is een zowel beklemmende als gruwelijke horrorfilm over de wurggreep van rouw."- ★★★★ de Volkskrant

 

Press

"A sharp blend of psychological reality, potent topicality and phantasmagorial invention create an intelligently entertaining chiller that packs a crowd-pleasing wallop without succubing to jump-scare cliches." - ★★★★The Guardian 

In samenwerking met:

Categorie film
Fictiefilm
Leeftijd
16
Jaar
2023
Duur
01:35
Land
Australië
Filmregisseur
Danny Philippou, Michael Philippou
Cast
Ari McCarthy, Hamish Phillips, Kit Erhart-Bruce, e.a.
Dialogen
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium