The Two Towers

The Two Towers

Het gezelschap van de Ring is uit elkaar gevallen. Frodo en Sam vervolgen hun reis alleen langs de grote Rivier Anduin, maar worden overal gevolgd door een mysterieuze figuur. De overige leden van het gezelschap gaan op zoek naar Merijn en Pepijn en komen daarbij terecht in de vijandige gebieden van de tovenaar Saruman.

Koop hier je ticket voor 21 euro voor de hele marathon! - Uitverkocht! 

 

Commentaar

Het tweede deel van de trilogie is meer dan het obligatoire opstapje naar het grootse einde. De productie werd nog een stukje opgeschroefd met ongeziene veldslagen (een mix van practical en special effects), de levensechte weergave van Gollem en de epische score van Howard Shore.

Lees ook

LOTR

The One Marathon to Rule Them All: Lord of the Rings Marathon

Lees meer
Categorie film
Fictiefilm
Jaar
2002
Duur
03:55
Land
Nieuw-Zeeland
Verenigde Staten
Filmregisseur
Peter Jackson
Cast
Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, e.a
Dialogen
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Meer rond de film

LOTR

The One Marathon to Rule Them All: Lord of the Rings Marathon

Lees meer

Gerelateerde films

"The world is changed…" Zo begint Peter Jacksons adaptatie van The Lord of the Rings. En 21 jaar geleden veranderde de filmwereld inderdaad. The Fellowship of the Ring zorgde er in 2001 voor dat het fantasygenre nooit meer hetzelfde zou zijn.

Om dit historisch moment te vieren organiseert Cinema ZED een heuse marathon waarbij je het hele verhaal op één dag kan zien, zoals The Lord of the Rings beleefd moet worden: op het grote scherm én met meer dan twee uur extra beeldmateriaal. Wil je graag film kijken gekleed als Gandalf the Grey of Uruk-Hai Lurtz? Geen probleem, iedereen is welkom in the Fellowship of Cinema ZED.

Koop hier je ticket voor 21 euro voor de hele marathon!