Yuku en de Himalaybloem

Yuku en de Himalaybloem

Muisje Yuku is de oudste van een groot muizengezin. Haar taak is om de voedselvoorraad te bewaken, maar ze luistert veel liever naar de verhalen van haar oma, een meesterlijke verteller met een wonderlijke ukelele. Wanneer het einde van oma’s leven nadert, vertrekt Yuku op een muzikale zoektocht naar de eeuwig lichtgevende Himalayabloem, zodat oma die kan meenemen op haar ‘laatste reis’.

 

Commentaar

Yuku zingt en speelt zich een weg van lied naar lied in deze levendige zoektocht vol verrassende vriendschappen en aanstekelijke muziek. Een avontuurlijke animatiefilm met de stemmen van o.a. Bent Van Looy, Gloria Monserez, Tine Embrechts, en Ben Segers.

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
5
Jaar
2022
Duur
01:05
Land
Frankrijk
Filmregisseur
Rémi Durin en Arnaud Demuynck
Cast
Bent Van Looy, Gloria Monserez, Tine Embrechts, Lucas Van den Eynde, Ben Segers, e.a.
Dialogen
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
{array[0]}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4} Uitverkocht
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films

Tijdens de laatste vier dagen van de herfstvakantie (3 tot 6 november) palmt Rode Hond, het besmettelijke kunstenfestival voor families, de hele stad in. Cinema ZED blaft vrolijk mee en toont de beste jeugdfilms op het grote scherm. Een programma boordevol avant-premières, vrolijke kortfilms, spannende avonturenfilms, handgetekende animatiefilms en veel meer. Tijdens Rode Hond valt er trouwens heel wat te beleven in ZED! Wat dacht je van een filmontbijt, bewegende tekeningen met Augmented Reality, of een stadswandeling door Leuven voor de film?

Ontdek hier alles wat Rode Hond te bieden heeft!