Bring-A-Friend van de maand juni

Nieuws
| 01/06/2024 - 30/06/2024

Bring-A-Friend: Love Lies Bleeding

Met de Bring-A-Friend actie willen we studenten met een ZED studentenkaart toegang geven aan een recente release die je wil gezien hebben, maar dan aan een lager tarief. Koop een ticketje voor jezelf en breng gratis nog iemand mee. Hou de ZED website, socials en studentennieuwsbrief in het oog, want iedere maand kiezen we een topfilm uit voor de Bring-A-Friend actie! 

Love Lies Bleeding

Love Lies Bleeding

1989. Lou werkt in een wat groezelige fitness in een afgelegen dorp in New Mexico. Wanneer ze de afgetrainde bodybuildster Jackie ontmoet, slaat de vonk over. Jackie zet alles op alles voor een belangrijke bodybuildwedstrijd in Las Vegas en werkt ondertussen ook op de schietbaan van Lou's criminele vader. Het prille, maar intense liefdesgeluk krijgt een onverwachte wending wanneer Lou's zus op brute wijze mishandeld wordt en in het ziekenhuis belandt. Al snel loopt alles uit de hand en moet Lou niet alleen het duistere verleden van haar vader onder ogen komen, maar ook dat van zichzelf.

Een meeslepende neo-noir thriller die door zijn vormgeving en thematiek van lust, obsessie en geweld doet denken aan klassieke jaren ‘80 thrillers, maar er een eigenzinnige en vooral hedendaagse versie van weet te maken. Deze onweerstaanbare mix van genres wordt wel eens “Thelma & Louise on steroids” genoemd, maar Love Lies Bleeding is heftiger, wranger en exentrieker dan de Oscarwinnende film van Ridley Scott uit 1991.  Kirsten Stewart (Spencer) en Katy O’Brian (The Mandalorian) vullen elkaar perfect aan en zijn volledige overtuigend in hun vertolking, Ed Harris (The Hours, A History of Violence)  is ijzingwekkend ondanks -  of net dankzij-  zijn bijzondere kapsel. 

Hoe werkt het?

Stap 1: Koop je ticket voor de geselecteerde film aan het onthaal en krijg een extra ticket gratis voor diezelfde vertoning! De actie is heel de maand geldig, maar slechts 1 keer per ZED studentenkaart.

Opgelet: deze actie is dus niet geldig online

Stap 2: Geniet van de film!
En hou een oogje in het zeil voor de volgende Bring-A-Friend film!