DEZE WEEK IN DE ZALEN


Filmanjaro, zo heet het - en jeugdfilmprogramma van Cinema ZED. Een berg jeugdfilms iedere woensdag en tijdens de weekends.
Op het menu staan de nieuwste films, de mooiste klassiekers, de vrolijkste kortfilms en de boeiendste documentaires voor kinderen van 3 tot 14 jaar! Tijdens de schoolvakantie schakelen we een versnelling hoger en staan er iedere dag jeugdfilms op het programma. En tijdens Rode Hond blaft Cinema ZED vrolijk mee en presenteert een heleboel exclusieve premières!

Zolang de bioscopen in België de deuren moeten sluiten, brengt Cinema ZED de betere cinema naar je thuis. Vanuit je luie zetel heb je toegang tot de beste titels die het vertrouwde ZED aanbod typeren: diverse, kwaliteitsvolle langspeelfilms, niet te missen klassiekers, bijzondere jeugdfilms, spraakmakende documentaires en kortfilmcompilaties. Voor 5 euro kan je een recente film uit het online ZED-programma bekijken, premières kosten 8 euro. Na aankoop kan je de film 48 uur lang bekijken. Het aanbod varieert voortdurend en wordt wekelijks aangevuld met nieuwe titels! 

Koop lokaal. Nu meer dan ooit!

Bekijk hier het volledige jeugdfilmaanbod

 


 

OVERZICHT FILMANJARO FILMS

Toon films geschikt voor leeftijd:

Helaas. Er werden geen overeenstemmende films gevonden, pas je selectie aan en probeer opnieuw.


ALLE KINDERFILMS IN CINEMA ZED


FILMANJARO FOLDER

 

DOWNLOAD DEZE FOLDER