Spider-Man: Across the Spider-Verse

AnimaZED
Spider-Man: Across the Spider-Verse

De tiener Miles Morales ontdekte eerder dat er meerdere universa zijn met elk hun eigen Spider-Man.  Zo ontmoet hij onder meer Spider-Gwen, Spider-Man Noir en Peni Parker. Na lange tijd ontmoeten Miles en Gwen elkaar terug wanneer een nieuw avontuur start doorheen de dimensies. De verschillende Spider-helden botsen over hoe ze de nieuwe bedreiging moeten aanpakken en Miles moet herdefiniëren wat het betekent om een held te zijn. Het duurt niet lang voordat hij wordt aangevallen, onder andere door versies van zichzelf die uit de toekomst komen. 

Commentaar

Spider-Man: Across the Spider-Verse is het vervolg op de veelgeprezen en Oscar winnende 2018 film Spider-Man: Into the Spider-Verse en is de tweede film in de Spider-Verse trilogie. Ook dit keer mogen we ons verwachten aan een fantastisch filmavontuur met een ongezien grote diversiteit aan animatiestijlen. Die zorgen ervoor dat niet enkel Marvel-fans, maar élke animatiefilmliefhebber gelukkig buitenkomt na het zien van deze film.

Pers

"De eerste Miles Morales-animatie was een sensatie, maar deze tweede film, met nieuwe personages, schrijvers en energie, gaat nog een stapje verder..." ★★★★★ - The Guardian

'Spider-Man: Across the Spider-Verse' zoekt het in de overtreffende trap en is een triomf van creativiteit ★★★ - de Volkskrant

"De ware kracht van deze prent zit in de mix van al de animatie stijlen" ★★★ - De Morgen Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
10
Jaar
2023
Duur
02:20
Land
Verenigde Staten
Filmregisseur
Joaquim Dos Santos, Kemp PowersJustin, K. Thompson
Cast
Shameik Moore, Oscar Isaac,
Issa Rae,
Luna Lauren Velez, Jason Schwartzman, Daniel Kaluuya, Karan Soni,
Hailee Steinfeld, Jake Johnson, Brian Tyree Henry, Rachel Dratch, Shea Whigham, Jorma Taccone
Dialogen
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
{array[0]}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4} Uitverkocht
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films

Cinema ZED draagt de volwassen animatiefilm al jaren een warm hart toe. Deze stuk voor stuk straffe auteursfilms bewijzen nog maar eens dat animatiefilm zeker niet beperkt is tot jongere kijkers, maar een verfrissende verrijking biedt van het filmlandschap en een heel nieuwe wereld aan mogelijkheden opent.