Rita & Krokodil

Rita & Krokodil

De vrolijke Rita is vier jaar oud en heeft zoals de meeste vierjarigen een eigen willetje. Ze neemt haar beste vriend - de grote hongerige, maar wel heel lieve, Krokodil - mee op sleeptouw in haar fantasierijke wereld. Samen beleven ze de leukste en gekste avonturen, van kamperen in het bos tot reizen naar de maan!

Commentaar

Deze 40-minuten durende animatiefilm is de perfecte gelegenheid om met je peuter en/of kleuter, al dan niet voor de eerste keer, naar de cinema te gaan! De film telt acht episodes van telkens vijf minuten, waarbij de leefwereld van een vierjarige steeds uitstekend in beeld wordt gebracht met veel kleurrijke elementen en aansprekende muziek.

Pers

"Eenvoudig maar doeltreffend getekend, lieflijk en charmant, maar ook kleurrijk, grappig en muzikaal." - Cinemagazine.nl

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
3
Jaar
2018
Duur
00:40
Land
Denemarken
Filmregisseur
Siri Melchior
Dialogen
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films

Tijdens de laatste vier dagen van de herfstvakantie (3 tot 6 november) palmt Rode Hond, het besmettelijke kunstenfestival voor families, de hele stad in. Cinema ZED blaft vrolijk mee en toont de beste jeugdfilms op het grote scherm. Een programma boordevol avant-premières, vrolijke kortfilms, spannende avonturenfilms, handgetekende animatiefilms en veel meer. Tijdens Rode Hond valt er trouwens heel wat te beleven in ZED! Wat dacht je van een filmontbijt, bewegende tekeningen met Augmented Reality, of een stadswandeling door Leuven voor de film?

Ontdek hier alles wat Rode Hond te bieden heeft!